Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Om ART DISTRICT

ART DISTRICT er en webshop med en mission. Vi medvirker til, at dygtige kunstnere kan sælge deres kunst i hele verden og at de kan leve af at lave dét, de er gode til. 

På ART DISTRICT markedsfører og sælger vi kunstnernes kreationer. Som gratis inspiration til dig, og et personligt add on til dit køb, afslører vi også historierne bag.

 

”Jeg eksperimenterede med at kombinere grafisk design med glas og en verden af muligheder har åbnet sig.” Citat: Smykkedesigner Anette Ravenill

ART DISTRICT I LYD, BILLEDE OG BEVÆGELSE. ENJOY!

ART DISTRICT movie

ART DISTRICT video from ART DISTRICT on Vimeo.

 

 ART DISTRICT er navnet, fordi...

... vi ønsker at skabe en virtuel version af storbyernes kunst distrikter

… vi ønsker at give dig glæden ved at shoppe i gemte sidegader. Gader med unikke butikker. Her hvor design, kunst og brugskunst kommer til live, én for én. Dit unika.  

… vi ønsker, at give dig samme kendskab til dit køb og skaberen bag, som hvis du havde stået i værkstedet og snakket med kunstneren.  Få det hele i tekster, fotos og små videoklip med kunsterne. 

 

Vi elsker...

... at inspirerer dig med smukke, finurlige og tankevækkende produkter, billeder og deres historier.

... bobler.  Champagne, danskvand eller sæbebobler. You name it. De gode historier og masser af (fjollede) ideer. Byd ind, byd ind: FB, Insta, Pinterest, Blog eller på hello@artdistrict.dk

... at gå en tur i små gader og spise lækker mad, serveret på smukke tallerkner. Vi elsker også kogekunsten og storbystemningen fra kunstdistrikterne i Beijing, Berlin, New York og UAE.

...at udvikle os. At møde en hel verden igennem kunst, er et privilegium og én lang udvikling. Hurra – for at vi har fået lov til det. 

 

Vi sælger...

... kunst og håndværk som er unikt! Det er stilfuldt og har kant. Det er BEDRE og ikke kønsløst mere og det er kreeret af en spirende kunstner.  Shop dig til en smukkere, mere kunstneriske og sjovere hverdag.

 

Vi tror på...

... at sammenskudsgilde trender forever.  Vi bygger på co-creation. At vi kommer længere ved at skabe sammen. Go, co-create med os. FB, Insta, Pinterest, Blog eller på: hello@artdistrict.dk

… at kulturer kan smelte sammen igennem kunst, mad, passion og forretning.  At vi kan mødes høj som lav, når vi bruger vores nysgerrighed og eftertanke. 

...at happy endings er de bedste. Så vi slutter af med, at opfordrer dig til, at blive ejer af vores ART DISTRICTmulepose. Du støtter kunsten, når du har den med dig, og brander ART DISTRICT. Den kommer med hele 2 add ons. 2 årlige konkurrencer. Eksklusivt for mulepose ejere