Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Vinderskov Design: Angels halskæde i sølv

Vinderskov Design: Angels halskæde i sølv

Angels kæde i sølv (large) af Pernille Vinderskov

Lagerstatus: På lager

1.500,00 dkk

description

Detaljer

ANGELS HALSKÆDE I SØLV - LARGE 

Vedhænget i sterling sølv er et grafisk smykke, det består af mange skarpe vinkler der er sat sammen til en form, som giver et eksplosivt enkelt udtryk.

Engle på spil
Engle er små væsener, der kommer pludseligt til syne og forsvinder lige så hurtigt igen – ligesom små stjerneskud på en sommernatshimmel.

Har du nogen sinde undret dig over, hvordan engle bliver til? Pernille Vinderskov har fanget et englevæsen i sin smukke smykkeserie ”Angels.” Med en baggrund som industriel designer, fortæller Pernille Vinderskov, at ”Angels” blev skabt i 3D på computeren:

”Den proces er meget anderledes end den en guldsmed ville bruge og det giver et unikt udtryk. Jeg har fået ideen til vinklerne og har så siddet og arbejdet med lagene på computeren. Så jeg sidder og tegner alle lagene og elementerne, for sådan en ville være sindssygt svær at lave i hånden.”

80'er funky engle
Engle kan optræde i mange varianter, nogle som budbringere, andre som skytsengle. Hos Pernille Vinderskov optræder de som engle i kæder eller Angels øreringe i et grafisk, 80’er funky og eksplosivt enkelt udtryk. Fælles for Angels serien er, at der gemmer sig en lille engel i hvert et smykke. 

Engle er ikke nemme at finde. Men hvis du kigger godt efter, kan du spotte dem en stjerneklar sommernat eller bringe det lille væsen ind i din hverdag med Pernille Vinderskovs Angels smykker.

Vægt: 11,7 g.
Mål kæde: 850 mm.
Vedhæng: 55 mm.
Materialer: Sterling sølv

Pernille Vinderskov
Læs mere om Vinderskov Design og hendes smykker

additional

Yderligere information

Illustration Str. Nej