Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Ditte Sørensen: Holger Danske

Ditte Sørensen: Holger Danske

"Vågn op Holger Danske" Unika værk af Ditte Sørensen

Lagerstatus: På lager

8.000,00 dkk

description

Detaljer

"VÅGN OP HOLGER DANSKE, SKIVBENE SEJLER FORBI OG HILSER BUM BUM"

Alle Dittes artworks og billeder sys på hendes gamle Bernina symaskine og broderes i hånden. Den tekniske udførelse er spotles og Holger Danske er et helt unikt og et aldrig før set, betagende og anderledes kunstværk.

"Jeg har overført gamle landkort over København til bomuldslærred og påsyet dem billedet. Baggrundens farver stammer fra phototransfer af kardus papir til bomuldslærred. Holger konturen og resten, er alt sammen sytråd. Der er ingen maling involveret i dette værk", Citat: Ditte Sørensen

Der er substans, skildringer og dybt professionelt kunstarbejde bag – når tekstilerne finder sammen til deres endelige udtryk, i Dittes tekstil kunstværker. Sammensmeltningen mellem interessen i den skjulte historie, samt livets ups and downs er helt tydelig i mange af Dittes kunstværker, og når tekstilerne syes sammen med Dittes eksperimenterende tilgang, er det langt fra bare en sjov idé. Det er kompliceret og professionelt arbejde, der bliver til ”Madstitches”.

"VÅGN OP HOLGER DANSKE...."
Str: 72 x 96 (ca.)
Materiale: Bomuldslærred, sytråd og phototransfer
Leveres med håndbygget egetræsramme og bag afstandsglas. Den er meget tung.

OBS: Der forekommer tillæg på leverings prisen, du betaler ved køb/check ud. ART DISTRICT kontakter dig med løsninger/priser.

Ditte Sørensen

Læs mere om Ditte Sørensen

additional

Yderligere information

Illustration Str. Nej

You may also like