Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

Vis efter
Kategori
 1. Armbånd (9)
 2. Halskæder (47)
 3. Brocher (1)
 4. Ringe (66)
 5. Ringe til 2 fingre (2)
 6. Ørestikker (50)
 7. Øreringe og ørehængere (67)
 8. Unikke designs (65)

You're currently on:

Smykker

Designer smykker, der udtrykker din personlige stil

Hos ART DISTRICT har vi håndplukket et bredt udvalg af unikke og eksklusive smykker fra nogle af landets bedste smykkedesignere. Alle vores smykkekunstnere kræser om detaljen, så om du søger en særlig ring i oxyderet sølv, en enkel guldhalskæde med grafisk vedhæng eller et helt tredje unikt smykke, finder du her det ypperste indenfor håndlavede unika smykker, der skiller sig ud fra mængden og emmer af personlighed.

Smykker til enhver kvindes smag

Vores udvalg af smykker spænder vidt og bredt og hylder individualiteten, som vores dygtige designere bringer til bordet. Uanset om du er til klassiske og enkle smykker, eller om du virkelig ønsker at skille dig ud, rummer vores sortiment også smykket til dig.

Ønsker du diskrete smykker i et enkelt og stilrent design, finder du bl.a. under Rikke Lunnemann et fint udvalg af elegante halskæder, øreringe og armringe, og er du til grafisk æstetik kan du finde alt, hvad hjertet begærer i smykkekollektionen fra Cecilia Brøgger, som er kendetegnet ved det stramme design og på én gang er både klassisk og futuristisk i sit udtryk.

Er du mere til finurlige og anderledes smykker, som skiller sig helt ud fra mængden, kan du gå på opdagelse i den prisvindende Louise Degns univers og lade dig begejstre af hendes kreative og humoristiske smykkedesigns. Her finder du alt fra isvaffel-halskæder i guld med perler over tekop-ringe i sølv med brillanter til fuglehuse-øreringe i guld med sorte diamanter – og du finder nok ikke mange andre, som bærer et smykke, der ligner!

Gå på opdagelse i vores skattekiste og find det særlige smykke, der passer til netop dig. Uanset hvilken af vores dygtige smykke-designere, du falder for, er du garanteret, at det smykke, du vælger her hos ART DISTRICT, er skabt af en smykkekunstner, der værner om det gode håndværk og elsker de små detaljer, der gør den store forskel.

Unikke design smykker til kvinder i alle aldre - Den perfekte gave til hende

Et smykke er ikke bare et smykke – det er et personligt udtryk, og vil du give en personlig gave, er et smykke den ideelle gave til hende, du holder af.

Hos ART DISTRICT får du et kæmpe udvalg af håndlavede unika smykker fra nogle af landets bedste designere. Et udvalg, som skiller sig ud fra mængden og gør det let for dig, at finde det helt specielle smykke, som skal være hendes gave i år. Gå på opdagelse i alle de eksklusive smykker og se f.eks. den karakteristiske Svanering fra Nord by Thomsen eller de sirligt svungne dråbeøreringe fra Ditte Stepnicka, når du vil finde det smykke, der passer til din udkårne kvinde.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5