Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Happy Pills unika maleri

Happy Pills unika maleri

Happy pills - unika maleri af kunstner Amira Rahim

Lagerstatus: På lager

5.000,00 dkk

description

Detaljer

"HAPPY PILLS" - ET UNIKA MALERI

På bare få år er Amiras kunst blevet genstand for meget opmærksomhed, og både første gangs købere og erfarne samlere henvender sig. Amira er en professinel, energisk og produktiv kunstner, som uden tvivl vil påvirke kunder, samlere og fans i mange år frem. Hun er opridelig fra New Jersey men er i dag bosiddende i Abu Dhabi, hvor hun arbejder fra sit hjemme studio. Amira arbejder oftest mellem abstrakt og figurativt, og det er ikke sjældent, at de mødes et sted i midten. 

"Mit arbejde er et forsøg på at skabe det smukke, som jeg ønsker for verden. Jeg begynder med en følelse eller et billede om et maleri i mit hoved, og søger derefter intuitivt efter det på lærredet. Det spontane og de mange lag giver mine malerier hver deres egen unikke energi. Jeg bruger mine erfaringer fra mine rejser og mine uddannelser i mit arbejde, og jeg forsøger at udforske dem med en nysgerrig optimisme om den menneskelige tilstand. "

Om HAPPY PILLS
Happy Pills er  udført med en palet kniv og udtrykker en unik og flydende tekstur, samtidig med en meget rigid tekstur. Farverne er opløftende og maleriet kan alene, løfte et helt værelses indretning. 

Str: 61 cm x 76 cm
Materiale: Mixed media på lærred
Leveres uindrammet
OBS: Der forekommer tillæg på leverings prisen, du betaler ved køb/check ud. ART DISTRICT kontakter dig med løsninger/priser

Amira Rahim

 

Læs mere om Amira Rahim her

 

additional

Yderligere information

Illustration Str. Nej

You may also like