Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Hunn: 2 leaf left øreringe i oxyderet sølv

Hunn: 2 leaf left øreringe i oxyderet sølv

Hunn: 2 leaves left øreringe i oxyderet sølv

Lagerstatus: På lager

1.300,00 dkk

description

Detaljer

2 LEAVES LEFT ØRERINGE I OXYDERET SØLV

2 leaves left øreringene er inspireret af blade og skaller man kan finde i naturen og startede egentlig som armbåndet med 9 blade. Den fine, ovale form minder om blomsterblade og titlen giver associationer til legen med blomsterblade: ”Elsker dig, elsker dig ikke…”

Denne smukke serie er nemlig også et eksempel på Karina Hunnerups forkærlighed for poesi og hendes evne til at lege med ord. For ”9 leaves left” henviser også til kattens ni liv og ”med ni liv, har vi råd til at kvaje os lidt,” griner hun. Med Hunnerups poesi tilføjes smykkerne æstetik, kant og en lille finurlig historie.

I denne serie kommer Karinas baggrund som tekstildesigner virkelig til udtryk, idet alle smykkerne er prydet med en elastik tråd, som fås i forskellige farver. Kombinationen af tekstil og ædelmetal er en fin detalje, som dels giver smykkerne lidt farve, men som også giver smykkets ejer mulighed for at ”lege” lidt, idet tråden kan skiftes ud.

Om smykket 
2 leaves left” øreringene fås i forgyldt sølv med blå og lilla elastiksnor, oxyderet sølv med grøn elastiksnor og sølv med blå elastiksnor.
Man kan let selv udskifte elastikken til en anden farve eller et andet materiale    

Længde: ca 4,3 cm
Skål længde: ca 3,0 cm
Skål bredde: ca 1,8 cm 

Serien fås som ”1 leaf left” ring, ”12 leaves left” halskæde, ”2 leaves left” øreringe, ”22 leaves left” halskæde og ”9 leaves left” armbånd.

HUNN
Karina Hunnerup
 

additional

Yderligere information

Illustration Str. Nej

You may also like