Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Shadi Eshragi: Visionary Pawn

Shadi Eshragi: Visionary Pawn

Shadi Eshragi: Visionary Pawn

Lagerstatus: På lager

3.000,00 dkk

description

Detaljer

VISIONARY PAWN

Tror du på skæbnen? Har du nogensinde oplevet en række hændelser i dit liv, der i sidste ende har ledt dig i retningen af en vigtig person eller mulighed? 

Kunstværkerne ”Visionary Pawn” og ”Visionary science” er inspireret af et digt der handler om, at vores liv er en del af et større billede. At vi alle er visionære skabninger som spiller en rolle i “the game of life”.

Kalligrafien inde i den midterste form, der ligner en bonde fra et skakspil, har dele af digtet indarbejdet. Kunstværket ”Lamp” refererer til ideen om en højere bevidsthed i vores liv: 

"We are no other than a moving row, of visionary Shapes that come and go...". Citat: Edward Fitzgerald

Kunstværkerne består af mange lag. Det første lag er håndlavet papir. Papiret er specielt tonet med blæk og akvarel af kunstneren. Herfra begynder den delikate proces med kalligrafien, som er i en lyrisk stil, udviklet af kunstneren. 

Nu bliver kunstværket smeltet sammen med digital kunst og fotografi, indtil det endelige kunstværk er færdigt. Kunstneren bruger altså en kombination af de gamle processer med hånd fremstillet papir og kalligrafi, og moderne værktøjer fra den digitale tidsalder.

Afsluttende tilføjer kunstneren selv lag af kalligrafi eller farve. 

Hvert kunstværk er unika.

Shadi eshragi

Læs mere om Shadi Eshragi

additional

Yderligere information

Illustration Str. Nej

You may also like