Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Louise Autrup Vinkel

OM LOUISE AUTRUP VINKEL 

 

Mød kunstner Louise Autrup Vinkel, og lad din begejstre over det kæmpe kunstneriske talent som kommer til udtryk i hendes unika kunst, collager, kunstprint, kul tegninger og tusch på træ. Med en uddannelse fra Københavns Kunstskole og en kunstnerisk passion, der stammer fra barndommen, er Louises kunst både åbenlys og gådefuld.

Som barn
Som lille var Louise livlig, fantasifuld og kunne digte laaange historier. Hendes evne til at forsvinde ind i sin egen, eller en opdigtet, verden var stor og særlig bøgerne gav hende fornemmelsen af, at kunne gå ind i et andet univers.


”Jeg har altid haft et stort behov for, at udtrykke mig”. 

Og så i dag – som voksen
Louise skaber fortællinger og objekter der bevæger sig i spændingsfeltet, mellem det åbenlyse og det gådefulde. Det er et forsøg på at skabe et andet rum hvor nye erfaringer kan gøres. Måske en slags genskabelse af Louises evne fra barndommen, til at forsvinde ind i et andet univers.


”At male og arbejde med min kunst og min kreativitet er for mig, en reaktion på det, at være til. Her kan jeg finde ro og give form til følelser og tanker”.

Tiltrækkelsen
Louise er tiltrukket af de store følelser, længslen, melankolien og mørket. Generelt kan man sige, at Louise arbejder med det mentale rum og er optaget af de ting, som ikke er forankret i den synlige rationelle verden. Altså forestillingerne, fantasierne og drømmene.

 ”Jeg øver mig i at skære ind til benet, uden at miste poesien. Et omdrejningspunkt i min praksis er forvandlingen og dramaet”.