Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Maria Permin Berger

OM MARIA PERMIN BERGER

 

”Skal mine malerier fortolkes? Måske. De er i hvert fald med til, at kreere et humoristisk univers, som giver beskueren inspiration til at digte egne historier”, citat: Maria.

Jeg møder Maria over Skype. Maria sidder i sit studio i Danmark, iført kedeldragt og et smil om læben. Det knivskarpe og kraftfulde magiske billedsprog der er i Marias kunst, er en sort/hvid kontrast til hende rolige måde, at fortælle og lytte på.  

En højt begavet og etableret kunstner
Det tager ikke mange minutter at opdage, at Maria er ualmindelig godt begavet. Som det mest naturlige i verden, svarer hun med facts, ideér, faldgruber og viden om kunst og kunst markedet. Her er ikke noget ”Øhhhh”, men en kunstner med et kæmpe talent, en overordentlig velfungerende hjerne og en holdning til, at kunst skal være autentisk og ikke kopieres i massevis.   

Jongløren
Maria behersker mange redskaber når hun arbejder. Fra sin tid som Magazine illustrator betjener hun Photoshop med ekspertise, og kan kombinere sine digitale kunstværker med akrylmaling, pensler, penne, kul og vandfarve – og vise versa. Resultat; enkeltstående og autentiske kunstværker, som er i beundringsværdi komposition og balance.

Inspirationen
Maria fortæller:’Inspiration til mine værker kommer overalt; oplevelser fra hverdagen, mennesker som jeg møder på min vej eller steder som jeg finder interessante. Indtrykkene rumsterer i mit hovedet og bliver samlet til ét enkelt udtryk og bearbejdet i mit atelier”.

Kunsttalent 2013:
Udover flair og kæmpe talent, som gav Maria en 3 plads i “Kunsttalent 2013”, har Maria en Master's Degree i kultur, policy og ledelse fra City University, London. Hun har en Bachelor i Design Kultur og Økonomi fra SDU Kolding, Danmark og har gået på Kunsthøjskolen Thorstedlund

Udstillingerne er mange og tæller bl.a.

2015 Pavillon no. 11, Kgs. Have, Copenhagen
2014 Odense Teater
2014 Bonnier Publications Copenhagen
2013 KMD Kunstforening
2013 42gallery pop-up  'Joyride', Fælledvej, Copenhagen
2013 Aller Media A/S

Ønsker du, at udstille Marias værker, eller har du en bestilling der skal speciallaves, så skriv direkte til kia@artdistrict.dk