Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Stine Renberg Andersen

OM STINE RENBERG ANDERSEN

 

MODERNE KUNST SOM DAGBOG

 

”Andre skriver dagbog, men jeg tegner hverdagens oplevelser og stemninger”. Citat; Kunstner Stine Renberg.


Når Stine siger det, lyder det så simpelt. At bruge kunst som en udtryksform for hverdagens begivenheder. Med Stines talent for at tegne, skabe og lave unik kunst, ser det endda også nemt ud. Det er det ikke. Tegning tager tid. Stines kunstværker fortæller øjebliksbilleder og stemninger med kvinder, men det tager timer, uger, måneder og år, at gøre arbejdet med værkerne og kvindernes historie færdigt. Det vigtigste er tiden, rytmen og dynamikken i værkerne.  

FRODIGE FORMER MED EN ORGANISK STREG

Kunstner Stine Renberg har sin helt egen karakteristiske og levende streg. Frodige og sensuelle kvinder går ofte igen i Renberg's værker og hylder kroppens naturlige smukke former og det smukke i det skæve. Stilen er organisk og grafisk og værkerne har erotiske og sensuelle undertoner.

Renberg finder sin inspiration i det umiddelbare, det nøgne og det ærlige. Kroppen er sensuel, og Stine maler gerne skæve kroppe, der er det stereotype "uperfekte". Et kunstnerisk modtræk mod forherligelsen af den perfekte krop. 

”Jeg bliver inspireret af menneskene omkring mig. Jeg syntes, at nøgenhed er stærkt. Kvinderne jeg møder, er stolte af deres krop. Det aller smukkeste er kroppens naturlighed.” Citat, Renberg.

 

EFTERTRAGTET AF KVINDER

Når Stine ser på kroppe, ser hun historier. Historier der dækker mere end alverdens ord, og som inspirerer. Hendes fantastiske evne til, at arbejde med en kvindekrop, og gøre den til et kunstværk på lærred eller papir, har gjort Renberg til en eftertragtet kunstner. Eftertragtet af kvinder, der har brug for at skabe et nyt billede af sig selv. De vil gerne stå model og se sig selv på en ny måde. Fra en ny vinkel. Kvinderne ønsker at holde af sig selv som de er. Naturlige. Smukke. Frodige. Kvinder.

 

”Kroppen og dens skæve former fascinerer mig. Jeg synes kroppen er sær og skør, men smuk. Alle mine billeder er inspireret af mennesker omkring mig og billederne er altid malet efter model”. Citat; kunstner Stine Renberg 

STine Renberg