Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Mette Handberg

METTE HANDBERG - MODERNE ORIGINAL KUNST OG PLAKATER 

 

En duft af Firenze
Mette Handberg Almborg er en erfaren kunstner udi såvel projekter, som i brugen af håndgribelige materialer og teknologi. Hendes kunst er i international klasse og på én gang moderne og tidsløs. En del af Mettes kunst værker har et parisisk strøg over sig, som jeg gætter på, kommer fra Mettes tid i Paris. Her studerede Mette sprog, kultur og mode.

Fra Danmark, over NYC, til 1,5 år i Paris
Som færdig uddannet designer ved FIT, New York og Polimoda Firenze i 1996, har Mette været vidt omkring.
Under sin uddannelse bor Mette 6 år i Firenze, 2 år i NYC og 1,5 år i Paris. Her suger Mette al inspiration til sig, og er med til projekter der spænder fra at designe til modeverdenen, til at udføre unikke kunstværker. I dag er Mette tilbage i Danmark, hvor hendes fokus er på hendes egen kunst og unikke streg. 

Kaffe må der til


”Mit ønske er at skabe skønhed, som på én gang er nutidig og tidsløs”. 

”Ofte lader jeg mig inspirere af naturen, og af en ambition om at skabe et feminint univers med en nutidig streg, der viser min dedikation til naturen, og dens fantastiske former, farver og materialer.” Citat; Mette Handberg Almborg.

I selve den skabende proces inviterer Mette, ofte den frie fantasi ind. Når det sker, bliver der eksperimenteret med traditionelle design og kunst materialer, men også blæk og kaffe finde deres vej ind i Mettes kunst.

”Jeg forsøger, at formidle følgende nøgleord i mine værker”.Citat; Mette Handberg Almborg.

  • Diversitet
  • Feminint
  • Nordic
  • Nutidigt
  • Natur

Prøv selv at se efter i kunst værkerne nedenfor. Måske kan du genkende ordene.

Kunst er mere end godt håndværk
Hvad vi falder for i Mettes kunstværker er den enkle, tidløse og skandinaviske stil. En stil som i den grad også har, et international strøg og et stort internationalt potentiale. Mettes sikre hånd gør hver eneste linje, komplet uundværlig for det færdige værk.

Sluttelig må vi understrege, at vi har armene over hovedet over, at have Mette med her på ART DISTRICT.