Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Pernille Bahn

PROCESSEN ER EN KREATIV REJSE 

Pernille Bahn ”Jeg synes, det er fantastisk at tegne,” erklærer illustrator Pernille Bahn og øjnene stråler. ”At tegne, gør mig glad og processen er en kreativ rejse.” Processen er nemlig en måde at fortolke de ideer, indtryk og inspiration, der ellers hober sig op.

Med hjertet og fornemmelsen
Processen og fortolkningen i arbejdet, er altafgørende for glæden, passionen og kreativiteten for Pernille Bahn. Det handler om at bruge sit hjerte og sin fornemmelse, også selvom processen kan være lang, forklarer hun og uddyber: 

”En kreativ dag, behøver ikke nødvendigvis at give et afkast. Der er ingen andre der kan se, at jeg har bevæget mig herfra og dertil på et stykke papir. Men inden i mit hoved har det været en stor kreativ rejse og jeg har fundet ud af rigtig mange ting undervejs.”

At kunne fortælle sin historie
Det betyder meget for Pernille, at hun kan vise en bid af sig selv, som hun ikke altid kan udtrykke igennem ord og handlinger. Derfor er processen virkelig vigtig: 

”Jeg bliver rigtig stolt af, at jeg har kunnet tolke noget på min måde og kan vise, at ’ det her rummer jeg også’.” Det er netop det der sker, når ideerne udvikles og stregerne tager form, forklarer hun og fortsætter:

”Det er en anden udtryksform, der uden ord, har så meget at fortælle og det er jo vigtigt, at man kan fortælle sin historie. Hvad end det er med ord eller billeder, så vil man jo altid kunne fortælle sin historie, så modtageren sidder tilbage med et indtryk af hvem de sidder overfor.”