Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Shadi Eshragi

OM SHADI ESHRAGI

 

Shadi Eshragi

Fra advokat i strafferet til kunstner
Shadi er egentlig uddannet advokat, og har tidligere arbejdet med straffelov i Australien. I dag bor hun i centrum af Abu Dhabi, sammen med sin mand og to børn.

Når man træder ind i Shadi´s hjem indtræder roen. Her er ordentlighed og omhyggelighed. Væggene prydes af Shadi´s forskellig kunst. Kunst som spænder fra tekstiler til fotografi og malerier. På gulvet står et bestillingsarbejde klar til, at blive sendt til sin nye ejer.

Inspirationen og arbejdet
Shadi fortæller: ”Min første og største kærlighed er kalligrafi og maleri, men jeg har også en voksende interesse, i det geometriske design og udviklingen af det kalligrafiske arbejde”.

”Jeg finder skønhed og inspiration i mange forskellige ting. Alt fra de tæpper min mormor vævede i hånden, til de blå glaserede fliser i vores gård. De levende farver finder ofte vej ind i mine drømme og mine værker”.

De store spørgsmål
Shadi stiller mange af de større spørgmål i livet. Hvem er vi og hvad laver vi her? Svarene finder hun bl.a. i ”mystical poetry” som ”Rumi” og ”Baha’u’llah”. Titlerne på hendes kunstværker er ofte en reference hertil.

”Mit mål er at skabe kunst, som igennem skønhed, virker opløftende på sjælen. Temaer som belønning, straf og social retfærdighed er stærkt repræsenteret i min kunst og kommer fra mit arbejde som advokat”.

Kunstner OG kurator
Shadi´s kunst har været udstillet i Australien og på andre kontinenter, som f.eks.  Florence Biennale. Desuden er hun også kurator og har kurateret flere succesfulde udstillinger. 

Interview with Shadi Eshragi on Vimeo.