Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Tanja Møgelgaard

Tanja og laserskæreren 

Tanja MøgelgaardTanja Møgelgaard er navnet. Navnet bag en feminin og driftig kvinde med et erfarent tag på en laserskærer. Og navnet på en kvinde, der har leget sig frem til at eje sin egen virksomhed. En virksomhed, der laver Nordisk design i stærke og livsbekræftende farver.

Tanja Møgelgaard siger "I DO" til laserskærer i 2011
Med en uddannelse på Københavns billedskole og en mere fra Danmarks Designskole er mulighederne mange, for den talentfulde designer. I 2011 kombinerer hun radient akryl med en laserskærer, og en synergi opstår.  En synergi der bliver til populære og unikke designs. 

"2011 var året hvor de første spæde skridt til min virksomhed blev taget. Uden at jeg bemærkede det, for jeg havde travlt med at have det sjovt, med alle de muligheder laserskæreren og akrylet skabte."

Nordisk design og æstetik
Tanjas ”sjov”  bliver til alvor, da det går op for hende, at hun har skabt noget helt særligt. Autentisk Dansk design der formår, at kombinerer kraften fra stærke farver med roen fra de refleksioner akrylet kaster, når lyset og solen skinner på dem.  Alt hvad der kommer fra Tanjas hænder (og laserskærer) opfylder to krav:

”Alle mine designs og smykker skal intuitivt kunne spottes som "Nordisk design" og æstetiske. Og de må gerne skabe glæde, ro og bobler i maven på folk.”

Fra smykker og (jule) pynt til designer indretning
Udgangspunktet for Tanjas designs, var at forny konceptet ”julepynt”. Dels med det fantastiske radiente akryl og dels med et mere stramt og grafisk udtryk. Egentlig var det ikke tanken, at skabe design til indretning, men det skulle vise sig, at kunderne lader hendes designs hænge.

Hvorfor?

”Når lyset udenfor skifter, i takt med årstiden, skaber materialet et nyt lys og for et nyt udtryk. Det kan kaste farvepletter rundt i rummet, give stuen et skær af den farve de har valgt designet i, eller peppe køkkenkrogen gevaldigt op. Børn falder til ro når prismeeffekten danser på væggene, og i det mørke efterår er farverne opløftende og stærke.”

I ro og mag, og med glæde i maven
Det er sådan vi har det, da vi har brugt timer på at dykke ned i Tanjas design, vejen dertil og set på hendes frydefulde smykker, julestjerner og designs. Det er lykkedes, at kombinerer en nærmest meditativ refleksion med pang farver og styrke