Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Lotte Westphael: Keglevase med prikmønster

Lotte Westphael: Keglevase med prikmønster

Lotte Westphael: Kegle Vase 01

Lagerstatus: På lager

400,00 dkk

description

Detaljer

KEGLE 01

Fælles for Lotte Westphaels keramik er, at hun godt kan lide stramme former. Når hun arbejder med leret, kan hun blive fascineret over en stram form som eksempelvis en kant, som brydes med dekorationen. Stilen er enkel med fine detaljer og tingene må gerne blive forskellige:

”Keramikken må gerne have et individuelt præg,” forklarer hun. ”Så bliver det mere personligt.”

Gammel kærlighed

Keglevaserne opstod også mere eller mindre tilfældigt. Egentlig var modellen en vase hun havde drejet til glasurprøver, som hun fandt frem. Som de stod i hendes vindueskarm genforelskede hun sig i dem, fordi de var slankere end en almindelig vase til en enkelt blomst.

”På den måde får man foræret ting i processen,” forklarer hun og fortsætter: ”Mens jeg sidder og arbejder, popper nye ideer op.”

Blomsterknopper, slikkepinde eller balloner?

Både kopperne og vaserne er glaseret lidt langt oppe, så de har et stykke, som står i råt ler. Det er helt overlagt, for så fremhæves stofligheden og samspillet mellem det matte og det blanke, hvilket giver et fint spil. Lotte har modtaget mange rosende ord for prik-serien og det er sjovt, hvordan alle ser noget forskelligt i mønsteret, fortæller hun. Nogen ser blomsterknopper, andre slikkepinde og balloner. Men det er jo netop det fine – at oplevelsen er forskellig hver gang.

Om produktet: 
Størrelse: 17,5 cm høje, 9 cm i bunden

Lotte Westphael


Læs mere om Lotte Westphael

additional

Yderligere information

Illustration Str. Ikke tilgængelig

You may also like