Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Lotte Westphael: Kop

Lotte Westphael: Kop

Lotte Westphael: Krus 01

Lagerstatus: På lager

225,00 dkk

description

Detaljer

KRUS 01

Fælles for Lotte Westphaels keramik er, at hun godt kan lide stramme former. Når hun arbejder med leret, kan hun blive fascineret over en stram form som eksempelvis en kant, som brydes med dekorationen. Stilen er enkel med fine detaljer og tingene må gerne blive forskellige:

”Keramikken må gerne have et individuelt præg,” forklarer hun. ”Så bliver det mere personligt.”

Tilfældigheder og fejl…
Åbner nye muligheder. For Lotte udvikler tingene sig ofte undervejs og får et liv mens de skabes. Sjovt nok kan fejltagelser tage tingene en ny retning og prik-mønsteret på Lottes keramik er netop opstået ved en svipser med glasuren:

”Jeg ville afprøve prikmønsteret på en krukke og så løb den første prik… Så tænkte jeg, at hvis det skal reddes, så bliver jeg nødt til at gå med den første løber. Det endte med prikker der løb hele vejen rundt, og så blev det egentlig en ret sød dekoration!”

Ikke alle fejl er en ommer
På den måde kan materialerne godt forære en masse forklarer hun, og ofte kan en fejl jo udvikle sig til at blive til noget, som egentlig er ret fedt, hvis man ellers tør at gribe dem:

”Derfor kan jeg godt lide nogle gange at gå med i det ting der sker, i stedet for at modarbejde dem, fordi de ikke var en del af planen,” forklarer hun.  

Om produktet:
Størrelse: 11 cm i højden, 8 i diameter foroven

Lotte Westphael
Læs mere om Lotte Westphael

additional

Yderligere information

Illustration Str. Ikke tilgængelig

You may also like