Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

Vis efter
Kategori
  1. Velkommen til ART DISTRICT (0)
  2. Vision og mission (0)
  3. Company karma (0)
  4. Teamet bag (0)
  5. Købsvilkår (0)
  6. Presse (0)

You're currently on:

Om os

Hvad er ART DISTRICT?


En webshop med en mission. Vi medvirker til, at dygtige kunstnere kan sælge deres kunst i hele verden og at de kan leve af at lave dét, de er gode til.

ART DISTRICT.dk markedsfører og sælger vi kunstnernes kreationer. Som gratis inspiration til dig, og et personligt add on til dit køb, afslører vi også historierne bag.

ART DISTRICT i lyd og bevægelse
 

ART DISTRICT video from ART DISTRICT on Vimeo.

ART DISTRICT er navnet, fordi...

... vi ønsker at skabe en virtuel version af storbyernes kunstdistrikter

… vi ønsker at give dig glæden ved at shoppe i gemte sidegader. Gader med unikke butikker. Her hvor design, kunst og brugskunst kommer til live, én for én. Dit unika.  

… vi ønsker, at give dig samme kendskab til dit køb og skaberen bag, som hvis du havde stået i værkstedet og snakket med kunstneren.  Her på siden får du det hele i tekster, fotos og små videoklip med kunsterne. 

Vi elsker...

... at inspirere dig med smukke, finurlige og tankevækkende produkter, billeder og deres historier. 

... bobler. Champagne, danskvand eller sæbebobler. You name it. De gode historier og masser af (fjollede) ideer. Byd ind, byd ind: Facebook, Instagram, Pinterest, Blog, Twitter eller på hello@artdistrict.dk

 ... at gå en tur i små gader og spise lækker mad, serveret på smukke tallerkner. Vi elsker også kogekunsten og storbystemningen fra kunstdistrikterne i Beijing, Berlin, New York og UAE.

 ...at udvikle os. At møde en hel verden igennem kunst er et privilegium og én lang udvikling. Hurra – for at vi har fået lov til det. 

Vi sælger...

... kunst og håndværk som er unikt! Det er stilfuldt, har kant og er kreeret af en spirende kunstner. Shop dig til en smukkere, mere kunstneriske og sjovere hverdag. 

Vi tror på...

... at sammenskudsgilde trender forever.  Vi bygger på co-creation. At vi kommer længere ved at skabe sammen. Go, co-create med os. Facebook, Instagram, Pinterest, Blog, Twitter eller på: hello@artdistrict.dk

… at kulturer kan smelte sammen igennem kunst, mad, passion og forretning.  At vi kan mødes høj som lav, når vi bruger vores nysgerrighed og eftertanke.  

 

Inspiration, ARTY tips og sjove historier: Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.