Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Sofie Børsting: Bird in flight A4

Sofie Børsting: Bird in flight A4

Bird in flight - illustration af Sofie Børsting

Lagerstatus: På lager

249,00 dkk

description

Detaljer

BIRD IN FLIGHT

Når Sofie Børsting skaber sine produkter, er det som regel ud fra hendes utallige skitser eller fra når hun skriver – en proces hun gentager hver morgen:

”Jeg skriver, hvad der falder mig ind, og så kan der komme en idé ud fra nogle abstrakte tanker, der kan blive til en tegning. Jeg skriver blødt, og så kommer det - så længe jeg skriver, så løser alt sig.”

Inspirationen kan også komme, når hun sidder på gaden, i Tivoli eller på Louisiana. En del af Sofie Børstings kreative proces handler nemlig også om at komme ud – for hende er det ikke nok kun at sidde på værkstedet:

”Jeg går ud og ser på ting og finder inspiration i farver, dyr og mønstre fra gamle dage. Det er en blanding af hvad jeg ser og de små ideer, der er med til at skabe. Og så handler det om at skabe tid til fordybelse.”

Fugle
I Sofie Børstings univers er det dyrene og især fuglene, der dominerer. Deres nemme og lette form og utallige variationsformer pryder derfor også mange af hendes plakater. Mange af hendes fugleillustrationer har også fået et geometrisk præg idet hun også har arbejdet med geometri i sine mønstre. Sofie Børsting har også en forkærlighed for påfugle, hvilket ikke er svært at overse. De er opstået ud af skitser af skægge fugle, der er blevet sat sammen, og det er blandt andet deres gode haleplads, der har gjort dem til en favorit. 

Om produktet
Størrelse: 50x50 cm

Sofie Børsting


Læs mere om Sofie Børsting

additional

Yderligere information

Illustration Str. Nej