Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Sofie Børsting: Mountain Gem A3

Sofie Børsting: Mountain Gem A3

Mountain Gem A3 + - illustration af Sofie Børsting

Lagerstatus: På lager

199,00 dkk

description

Detaljer

MOUNTAIN GEM

Når Sofie Børsting skaber sine produkter, er det som regel ud fra hendes utallige skitser eller fra når hun skriver – en proces hun gentager hver morgen:

”Jeg skriver, hvad der falder mig ind, og så kan der komme en idé ud fra nogle abstrakte tanker, der kan blive til en tegning. Jeg skriver blødt, og så kommer det - så længe jeg skriver, så løser alt sig.”

Inspirationen kan også komme, når hun sidder på gaden, i Tivoli eller på Louisiana. En del af Sofie Børstings kreative proces handler nemlig også om at komme ud – for hende er det ikke nok kun at sidde på værkstedet:

”Jeg går ud og ser på ting og finder inspiration i farver, dyr og mønstre fra gamle dage. Det er en blanding af hvad jeg ser og de små ideer, der er med til at skabe. Og så handler det om at skabe tid til fordybelse.”

Det abstrakte
I sine illustrationer af bjerge viser Sofie Børsting også en mere abstrakt og voksen side at sit talent. Inspireret af japanske bjerge illustrerer hun drømmende og magiske tegninger og collager. Blandt andet har hun, på sin egen favorit Mountain Gem flyttet rundt på farverne og klippet og klistret, hvilket for hende også er ren meditation.

Om produktet
Epson printet, 230 gr
Størrelse: A3

Sofie Børsting


Læs mere om Sofie Børsting

additional

Yderligere information

Illustration Str. Nej

You may also like