Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

ART UP your hotel

Hvad skriver gæsterne, når de forlader dit hotel?

 

Hvordan lyder:
”Skøn stemning, indbydende stil, dejlig morgenmad, hygge og et skønt personale med næse for detaljer, og små historier i ærmet”?

Lyder det meget godt? Så læs videre.

10 ideer til tilbagevendende gæster - Værsgo!   

1. Sæt dine blomster i en kokasse vase, og forkæl gæsterne med historien bag. Den er så dansk som det bliver og så er den sjov.

2. Lav en tur igennem dyreriget, tegnet med utraditionel streg. Brug et gangareal til Sofie Børstings levende illustrationer.

3. Server morgenkaffen i kokasser og kopper med finulige hanke.

4. Gør dine souvenirs attraktive. Brug dansk smykkekunst. En svanering, en Mariekiks broche, jantelov armringen, en tekop ring, fuglehuse ørestikker  og selvfølgelig Copenhagen ring der har de små byhuse indarbejdet.

5. Drop numrene. Navngiv dine værelser. Giv dem navne ud fra den kunst, der hænger på væggene. "Påfugleværelset", "Pandasuiten", The American Room", "Fugleslottet" eller forestil dig dette: Tillykke med brylluppet. I skal bo i brudesuiten; "Love is in the air".

6. Lad forretten komme på en gammeldaws smørebrik. En carpaccio med kulørt og grafisk baggrund.  

7. Brug små vaser og skåle i stilrent dansk design og afdæmpede farver, når du skaber æstestik og stemning. Hapilu - inspireret af the famous Istedgade - placeres i kroge, i karme og på borde.

8. Understreg den danske hygge. Pynt værelser, sofaer og stole med dansk tekstil kunst. Brug 3D puder af Ferrari stof og kaffevarmere med geometriske mønstre. Ingen er 100% ens.

9. GIV ET KOMPLIMENT til dine gæster, når de står i elevatoren. Hæng et sejt broderi med teksten: "You make my day". 

10. KLÆD DINE VÆGGE PÅ med danske kunstværker i verdensklasse

Returning customer"Udover at folk sætter pris på kvalieten af materialerne kan jeg også godt lide, at folk griner, når de ser mine smykker. Det er dejligt, at kunderne køber dem fordi de syntes, de er skønne og har en sjov historie". Citat: Guldsmed Louise Degn  Din bundlinje
Udover din egen bundlinje, hjælper du talentfulde kunstnere til at kunne leve af deres kunst, hver gang du handler hos ART DISTRICT. Det er ART DISTRICTs mission.

Noget kan afskrives 
Skattemæssigt kan du afskrive med 25 procent årligt på den kunst, som du har hængende eller stående i din virksomhed. Der er dog nogle betingelser, som skal være opfyldt. Læs mere her   1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5