Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Firmagaver

Firmagaver - profilér din virksomhed med helt særlige firmagaver

Med en firmagave fra ART DISTRICT kan du være sikker på, at du og virksomheden huskes for det ekstra, der følger med den personlige og unikke firmagave. Alene det, at du tænker ud over det mainstream og vælger at give kunst i gave, er med til at brande dig og virksomheden som noget særligt, og udover den anerkendelse, du viser dine kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser, er din firmagave også med til at støtte talentfulde kunstnere og forskelligartede kunstarter.

Gør en kunst ud af firmagaven – til enhver lejlighed

Nedenfor har vi samlet fem gode råd til dig, der står for indkøb af virksomhedens firmagaver, og om det er receptionsgaver, jubilæumsgaver, medarbejdergaver eller julegaver til kunder og samarbejdspartnere, du er på udkig efter, kan du bruge vores råd – og gøre en kunst ud af firmagaven!

Fem skridt til succes med Firmagaven:

  • Undgå pinlige duplikatvarer, når du giver firmagaver – Spring katalogvarerne over og vælg unika, der ikke masseproduceres.

  • Vælg gennemtænkt, håndlavet kunst og håndværk – Der er historier bag alle produkter på ART DISTRICT. Du finder dem under kunstnere

  • Giv en firmagave med omgående affektionsværdi – Viden skaber relation imellem dig og modtageren, så skriv stikord om kunstværket og kunstneren på kortet til din gave.

  • Vælg en firmagave, der er er målrettet modtageren – Brug et øjeblik på at forestille dig modtageren og vælg en gave, der matcher hans/hendes stil og værdier. Det er et stærkt signal at sende, og med en gestus som den har du alt at vinde.

  • Tilføj en bemærkning på kortet, der viser hvilken forskel, din firmagave gør – Som f.eks. ”ART DISTRICT hjælper talentfulde kunstnere ud i verden – og her er (firmanavnet)’s bidrag til det”.
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2