Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Firmajulegaver

FIRMAJULEGAVER ANNO 2015

Firmajulegaver er i en liga for sig selv. Ingen – hverken kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere - skal føle sig forbigået, og alle skal føle sig bemærket og betænkt. For mange virksomheder, er det noget af en kunst, at gøre alle glade, men her hos ART DISTRICT ligger hjælpen lige for, for:

Det er ingen svær kunst, at gøre årets firmajulegave til en kunst!

Når du vælger at give firmajulegaver, ved du sikkert godt, at dine medarbejdere glæder sig til jul – hvert år! Der er dog forskel på graden af forventningsglæde både indenfor og udenfor murene på virksomheden, alt efter hvilke gaver din virksomhed giver til jul. Kunder og forretningsforbindelser udveksler oftest blot flasker og gavekort til samlingerne, og det huskes sjældent hvem, der gav hvad. Også medarbejdere rundt omkring bliver oftest belønnet for årets indsats med et kønsløst gavekort, der ikke overlader meget til fantasien. Alt det, kan du nu lave om på, for med unikke firmajulegaver fra ART DISTRICT er det ingen svær kunst, at gøre årets firmajulegaver til en helt særlig kunst!

Firmajulegaver, der gør en stor forskel

Mange virksomheder fraprioriterer firmajulegaver og vælger i stedet at donere til udvikling og trængende eller at hjælpe fonde og projekter – en løsning, der tilgodeser den gode sag, men sjældent den gode julestemning hos medarbejdere og kunder.  Med en firmajulegave fra en af ART DISTRICT’s mange talentfulde kunstnere, kan din virksomhed slå to fluer med et smæk; give en julegave, der gør en forskel for både den, der har skabt den, og den, der bliver overrasket med den!

Bliv årets engel, når du gør begge dele – Prisen for firmajulegaven er den samme:

 

 • Giv dine medarbejdere og forretningsforbindelser en unik og personlig firmajulegave, når du handler hos ART DISTRICT – Noget særligt og vedvarende. 
 • Gør en kæmpe forskel for kunsten og kunstnerne. Det gør du, når du iværksætter punktet ovenfor -
  For ved hvert gavekøb, dit firma foretager her, støtter og hjælper du ART DISTRICT’s kunstnere ud i verden.

Her på siden har vi samlet al kunst med en max pris på kr. 399,-. Det efterlader kr. 101,- inden beskatning af dine medarbejdere.

Vores kunstnere er dybt passionerede og arbejder uden kæmpe kapital og store produktionsapparater i ryggen. Lær dem at kende her>>  

”Jeg lærte at sy før jeg lærte klokken og havde en fantasi, som var så grænseløs, at det sjoveste jeg vidste var, at overtale mennesker omkring mig til at fortælle om ting som ikke fandtes, så jeg kunne forestille mig dem” Citat af smykkekunstner og fotograf: Anette Ravenhill

 

VÆLG DINE JULEGAVER HER: 

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4