Passion, Kant, Talent & Kvalitet finder du her på online galleriet Art District.dk - Art Up Your Life ! 

You're currently on:

Tine Wessel: Aloe Vera Blonde

Tine Wessel: Aloe Vera Blonde

Tine Wessel: BLONDE Aloe Vera

Lagerstatus: På lager

1.000,00 dkk

description

Detaljer

ALOE VERA - BLONDE

”Ideerne kommer tit mens jeg broderer,” fortæller Tine.

”Det er et bestemt univers jeg har indeni, som jeg trækker på, og den ene tanke tager den anden.”

Ser du det, jeg ser?
Trods det legende og lette ydre, ligger der mange andre tanker bag broderierne:

”Jeg blev inspireret af den måde vi kommunikerer på. Alle har et forskelligt udgangspunkt for at tolke verden og for deres oplevelse af verden. Og det er lidt dét, jeg prøver at fange. Jeg synes det er så inspirerende, hvordan vi kan opleve og tolke så forskelligt, alt efter hvad vi bærer med os,” fortæller Tine.

Ældgammel teknik med grafisk udtryk
Selvom broderiteknikken er ældgammel, minder broderierne på mange måder om noget vi er vant til at se illustreret grafisk. Det er et helt bevidst valg Tine har taget, for at give håndværket en anden retning:

”Jeg prøver at bruge de gamle teknikker på en ny måde, så det får et nutidigt udtryk,” fortæller hun. ”Jeg kunne godt tænke mig, at støve det lidt af.”

Om produktet:
BLONDE serien er maskinbroderede blonder, syet med sytråd. Tine syer direkte på plastic. Plastic der er vandopløseligt, og derfor kan skylles væk bagefter. På den måde står bare trådene tilbage og slutresultatet er et sart, spinkelt og transparent blonde udtryk.  

Vær opmærksom på, at Aloe Vera leveres uden ramme. Tines anbefaling er, at købe en Moebe ramme til den. De består nemlig af 2 lag plexiglas, så du kan se Aloe Veras skygge på væggen, når den står eller hænger. Broderiet passer måde ind i en A4 og en A3 Moebe ramme. På billedet ses den i en A4 ramme.

Se Moebe her og google selv videre for, at finde din nærmeste shop.

Tine Wessel

Læs mere om Tine Wessel

additional

Yderligere information

Illustration Str. Nej

You may also like